in the Kitchen & Garden 

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Etsi

Löytöjä kevätmessuilta

Päivitetty: 26. heinä 2018


kevätmessut

Kevätmessut ovat omalta kohdaltani muodostuneet jo perinteeksi, vaikka ne vuodesta toiseen tuntuvatkin ihan samanlaisilta. Niitä samoja tulppaaneja, ruusuja ja hortensioita joka nurkalla, ja ihan hirveästi ihmisiä!


No, siitä huolimatta aina sieltä jotain tarttuu kuitenkin mukaan: ideoita, siemeniä, kukkia, ja ehkä tärkeimpänä sitä pitkään kaivattua kesäfiilistä. Kaikki se väriloisto ja kukkien tuoksu on tässä vaiheessa kevättä erittäin tervetullutta!


siemenet

Muutamia siemeniä oli tarkoitus etsiä, mutta muuten ostoslistalla ei ollut juuri mitään erityistä. Sydänsalaatin (baby gem) siemeniä olen pitkään etsinyt, mutta en niitä löytänyt vieläkään. Vähän mietityttää onko kyseistä salaattia edes olemassa, vaikka ravintoloissa sitä on usein tarjolla?


Kukkakaalin siemenet listasin jo aikaisemmin puuttuvaksi, ja niitä sitten tarttui mukaan kaikissa mahdollisissa väreissä.


Appelsiinitimjamia olen aikaisemminkin yrittänyt kasvattaa, huonolla menestyksellä, mutta eihän sitä nyt kerrasta pidä luovuttaa. Uutta yritystä siis kehiin, sillä timjami on lempimausteeni ja siitä kyllä saa olla eri variaatioita.


Tomatillo ja maustefenkoli ovat sitten puhtaasti heräteostoksia. Maustefenkolin siemenet tuoksuivat jopa pussin läpi ihanasti anikselta, eli innolla lähden kokeilemaan sen kasvatusta!


Rimpsureunaisen orvokin siemeniä olen myös etsinyt pitkään, ja nyt vihdoin niitä löysin. Ajankohta vaan on vähän myöhäinen orvokin kylvämiselle, mutta laitoin silti muutamia itämään. Loput säästän ensi kevääseen.


pelargoni

Lyhty Ry:n osastolla oli pieniä pelargonin pistokkaita kolmessa eri värissä, ja niistä ostin vaaleanpunaisen. Näitä pistokkaita on kyllä jo ikkunalaudalla ennestään, mutta osastolla oli jotenkin niin iloinen ja lämminhenkinen tunnelma että ei siitä voinut ostamatta kävellä ohi.


eucalyptus

Tämä eucalyptus sitten löytyi lopuksi kun olin jo lähdössä kotiin. Joillakin osastoilla oli ihan kunnon markkinameininki kun tavarasta piti päästä alennusten voimalla eroon. Ihan viimeminuuteille en kuitenkaan odottanut, sillä halusin parkkihallista ulos ennen pahinta ryysistä. Yleensä olen ostanut ne tulppaanit tai ruusut kotiin lähtiessä, nyt päädyin tähän eucalyptukseen. Siitä on todennäköisesti iloa pidempään.


Seuraathan blogiani myös: Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä


#pelargoni #kevätmessut #eucalyptus

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

 my instagram feed 

  • Instagram Social Icon